Pro Info Soft

Pro info je preduzeće koja se bavi razvojem, izradom i implementacijom kvalitetnih informatičkih resenja svih veličina, od malih do enterprise.

Šta možemo da uradimo za vas?

Modeliranje poslovnih procesa

Dizajniranje baza podataka

Izradu programa i kompletnog informatičkog rešenja

Konsultantske usluge

Pro Info doo

Pro Info Soft i Pro Info Design su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-soft.com
Skype: poziv, dopisivanje

Pro Info

Konsultacije

Konsultantske usluge u svim fazama realizacije informacionog sistema.

Dizajn

Dizajniranje poslovnih procesa i relacionih modela baze podataka, do izrade programskih specifikacija

Programiranje

Uslužno programiranje prema vašim programskim specifikacijama

pro info soft

O nama

Pro Info je firma koja se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema. Osnovna poslovna orijentacija naše firme predstavlja realizacija kompletnih, integrisanih aplikativnih rešenja za podršku poslovnim sistemima. Pored postojećih softverskih rešenja koja nudimo, obezbeđujemo i uslugu realizacije potpuno novog softvera prema Vašim specifičnim potrebama.

Da bi obezbedili vrhunski kvalitet i kompletnu uslugu, Pro Info obezbeđuje i optimalnu obuku za rad na kreiranom softveru, kao i održavanje u garantnom i vangarantnom periodu.

Pro Info raspolaže vrhunskim stručnjacima u svim fazama računarstva - od projektovanja i razvoja softvera do implementacije i održavanja. Pored toga, imamo i veliki broj spoljnih saradnika, specijalista za razne oblasti poslovanja, koji se angažuju u zavisnosti od vrste i veličine projekta.

Misija naše firme je da kroz informatizaciju poslovanja omogucimo efikasnije, brže i profitabilnije poslovanje, unapredimo poslovne procese, i povećamo poslovnu uspešnost naših klijenata. S našim klijentima i partnerima gradimo odnos trajnog poverenja i partnerstva, te razmenom znanja, ideja i rešenja stvaramo nove vrednosti.

Reference

Carlsberg Agricon HET
Konting OSV Detel
Lisec Graditelj NS Tai Chi - Sun
epolice
Tai Chi - Sun
Pro Info - Design